Bedrijven uit Groningen

Maximaal resultaat: zo creëer je focus op de werkvloer!

Geplaatst op

Wanneer je gefocust bent, werk je effectiever en heb je minder stress. Om tot een maximaal resultaat op de werkvloer te komen geven wij je 5 tips om focus te creëren!

Tip 1: Nachtrust

Goede nachtrust is erg belangrijk, wanneer je een slechte nacht hebt gehad zul je merken dat dit invloed heeft op je productiviteit. Houd dus een vast ritme aan en ga op tijd naar bed, zeker weten dat jij dan met een uitgerust gevoel aan de dag begint.

Tip 2: Voorbereiden

Zorg dat je goed voorbereid aan je werkdag begint. Neem een stevig ontbijt en dubbelcheck of je alle spullen die je nodig hebt daadwerkelijk meeneemt. Een goed begin is het halve werk!

Tip 3: Geen afleiding

Focussen gaat een stuk makkelijker wanneer je alles goed voor elkaar hebt. Zorg daarom dat je werkplek opgeruimd is zodat je geen afleiding hebt en met volledige concentratie aan je taak kunt beginnen. Het is belangrijk dat je niet afgeleid raakt en daarom is de juiste raamdecoratie erg handig.

Houten jaloezieen en een duo rolgordijn op maat kun je zelf verstellen waardoor je perfecte invloed hebt op de mate van privacy en lichtinval.  

Tip 4: Stel een doel

Weet waarvoor je het doet. Wanneer je jezelf een doel stelt heb je een eindpunt in zicht en vaak meer motivatie dit ook daadwerkelijk te halen. Als je precies weet waar je mee bezig bent en wat nog moet gebeuren breng je meer structuur aan en zul je merken dat je meer geordend te werk gaat.

Tip 5: Rustmomenten

Aan één stuk doorwerken is vaak geen goed idee. Creëer ontspanningsmomenten voor jezelf door even een babbeltje te maken met een collega of een even een kopje koffie te halen. Zo doe je even iets nieuws en heb je daarna weer honderd procent focus om ertegenaan te gaan.

Welke tips ga jij zeker toepassen op de werkvloer?

Gerelateerde berichten

Disposables een gemakkelijke weg naar Milieubewust zijn

In de wereld van vandaag, waar gemak een cruciale rol speelt in ons dagelijks leven, hebben disposable producten een prominente plaats ingenomen. Of...

Lees meer

Over ons

Op onze site vind je tal van interessante blogs waar je veel inspiratie uit kunt halen.

Contactgegevens

Via info @ bedrijvenuitgroningen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden