Bedrijven uit Groningen

De fijnste flexwerkplekken in Groningen op een rij

Geplaatst op

Ben jij op zoek naar een fijne flexwerkplek om een beetje variatie in je dagelijkse werklocatie aan te brengen? Denk dan eens aan het werken vanaf een flexwerkplek. Een flexwerkplek is in vrijwel alle kleine- en grote steden tegenwoordig te vinden om je werk uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan cafés, bibliotheken, universiteiten en andere gebouwen die een deel (gratis) beschikbaar stellen zodat jij kunt flexwerken en wellicht gelijkgestemden kunt ontmoeten. Hieronder de fijnste flexwerkplekken in Groningen op een rij.

Bartista

Bij Bartista kun je gratis gebruikmaken van een flexwerkplek. Deze espressobar biedt naast heerlijke koffie en lekkere zoetigheden een fijne werkplek met goede wifi en voldoende ruimte om rustig en gefocust te kunnen werken. Deze flexwerkplek ligt centraal gelegen dichtbij het station en midden in het centrum van Groningen. Bartista is op maandag gesloten.

De uurwerker

De Uurwerker is ook in het centrum van Groningen gelegen. Je kunt hier in alle rust werken, aangezien er hier zelfservice geldt. Heb je dus honger of dorst, dan dien je je bestelling zelf aan de bar te doen. ’s Middags kun je ook nog eens genieten van pizza en een biertje. Ohja, de wifi en stopcontacten zijn voldoende aanwezig! De Uurwerker is elke dag van de week geopend.

Wadapartja

Wadapartja heeft twee vestigingen die in Groningen zijn gelegen. Vanaf deze toffe locaties kun je heerlijk flexwerken. Naast dat je kunt genieten van een heerlijke kop koffie met een taartje, dienen ze ook heerlijke lunchgerechten op. Je kunt hier dus gemakkelijk de hele dag werken zonder dat je bang hoeft te zijn dat je energie op raakt. Wadapartja is elke dag van de week geopend.

The student hotel

Dit hotel annex restaurant in het centrum van Groningen is prima geschikt om te flexwerken. Hier zitten vaak studenten te studeren of te werken. In deze kleurrijke omgeving kun je wat eten, maar ook prima werken gezien de lange tafels en de vele stopcontacten die aanwezig zijn. Dit hotel is elke dag van de week geopend.

Black and bloom

Bij Black and Bloom, die verkozen is tot beste koffiezaak, kun je uiteraard een heerlijke bak koffie nuttigen, maar je kunt hier ook prima flexwerken. Naast de heerlijke broodjes en taartjes die hier te krijgen zijn, is het ook een genot om op deze locatie te flexwerken door de indeling en sfeer in deze koffiebar. Black and Bloom is elke dag van de week geopend.

flexwerkplekken Groningen

Over ons

Op onze site vind je tal van interessante blogs waar je veel inspiratie uit kunt halen.

Contactgegevens

Via info @ bedrijvenuitgroningen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden